facebook

Як дівчина відучила хлопця пити: цікавий спосіб

Був час, коли я жив в квартирі, де окрім мене була ще й молода пара. Хлопець і його дівчина пережили досить неприємний момент в своєму житті і молодий чоловік почав постійно випивати.

Особливістю його поведінки в нетверезому стані були постійні скандали. Коли ж наставав ранок, і він трезвів, то не міг згадати, що було у нього напередодні.

Для дівчини це було справжнім стражданням. Однак виправити становище, що склалося речей вона не могла. Минуло ще трохи часу і дівчина, нарешті, знайшла спосіб.

Тоді серед представниць прекрасної половини були в популярності маски у вигляді плівок. Їх передбачалося наносити на шкірний покрив. Після цього він остигав, і потім їх передбачалося знімати як плівку.

Коли сусід, в який вже раз прийшов додому в нетверезому стані то знову вибухнув скандал. Покричавши на свою дівчину, що називається для профілактики, він швидко заснув.

Його друга половина тим часом не розгубилася і змастила його шкіру товстим шаром такої маски. Минув деякий час, і нанесена маска висохла. Після цього дівчина почала процедуру зняття маски.

Зрозуміти наскільки неприємні відчуття виникають в такий момент, можуть тільки ті, хто користувався таким препаратом. У даній ситуації шар був дуже товстим і руху дівчата не носили при цьому обережного характеру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В кінцевому рахунку, хлопець почав відчувати досить сильні больові відчуття і прокинувся від сну відкривши очі. Потім він сильно злякався, побачивши картини, як його половина просто знімає з нього шкіру.

Прозорість маски робила цю картину повністю реалістичною, і відрізнити препарат від справжньої шкіри здавалося неможливим.

Хлопець був переляканий, а дівчина з незворушним спокоєм пояснювала, що це нормальний процес при великому споживанні алкоголю.

Просто знімається шкірний покрив, а потім при продовженні пияцтва буде вже і відшаровуватися підшкірна тканина.

Бідний хлопець швидко знайшов дзеркало і побачив палаюче обличчя. Це залишило в його пам’яті незгладимий слід, і тепер він, і думати не хоче про вживання алкоголю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...