facebook

У Львові поквитались з попами УПЦ МП

У Львові розпочалися бійки між УПЦ МП і патріотами. Представник Львівської єпархії УПЦ МП Маркіян Каюмов назвав тих, хто залишив написи, провокаторами.

 

Близько трьох храмів УПЦ Московського патріархату у Львові з’явилися написи “московський патріархат – філія ФСБ”, повідомила місцева організація ОУН в Facebook.

“Сьогодні у так званих храмів московського патріархату у Львові на вулиці Антоновича, на проспекті Червоної Калини та вулиці Короленка з’явилися написи” московський патріархат – філія ФСБ“. Невідомі патріоти, напевно, намагалися донести до львів’ян, які не в курсі, що у Львові діють три філії ФСБ РФ під виглядом християнських церков “, – йдеться в повідомленні.

Представник Львівської єпархії УПЦ МП Маркіян Каюмов в коментарі виданню Zaxid.net назвав тих, хто залишив написи, провокаторами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я знав тільки про випадок на Червоної Калині так що ви сказали, для мене відкриття. Але позиція наша, і моя в тому числі буде така ж, як і після останнього випадку з обклеюванням церкви листівками, – ми вважаємо, що таке зробили не патріоти, а провокатори “, – сказав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...