facebook

“”Народні слуги” ніяк не можуть нажертися”: Українців розлютив нардеп-мільйонер, який живе за рахунок держави

Народний депутат України (БПП) Олег Мусій, який задекларував величезні суми заощаджень у валюті і квартиру, записану на дружину, щомісяця отримує від держави 20 тис. грн компенсації на оренду житла.

 

 

Як написав на своїй сторінці в Facebook блогер Денис Казанський, таким чином багатий депутат живе в Києві за рахунок платників податків.

“Свідок “геноциду українського народу” нардеп Олег Мусій в минулому році задекларував 162 тис. доларів, 29 тис. євро, 310 тис. грн готівкою у себе і ще 67 тис. доларів готівкою у дружини, але при цьому отримує від держави щомісячну допомогу в 20 тис. грн на оренду квартири в центрі Києва. Геноцид, звичайно, геноцидом, пенсіонерів шкода, але 20 тисяч теж на дорозі не валяються”, – сказано в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також підкреслив абсурд ситуації, оскільки в Мусія є квартира в Києві, але записана вона на його дружину.

“Причому, самий кайф у тому, що Мусій отримує компенсацію на оренду житла, як іногородній депутат, але при цьому має власну квартиру в Києві площею 93 квадрати, яка також вказана в його декларації і записана на дружину. Тобто, житло в столиці у нардепа є, але навіщо ж там жити, якщо можна свою квартиру здавати, а у держави вибити 20 тисяч грн на оренду ще однієї квартири в центрі Києва”, – підсумував Казанський.

На момент написання новини його пост набрав понад 500 лайків і безліч коментарів. Більшість користувачів висловили думку, що такий спосіб наживи на державі дуже цинічний. Багато закликали владу звернути увагу і припинити такого роду свавілля.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...