facebook

Вся сім’я померла в один день: жахлива знахідка підняла на вуха все місто

Вся сім’я втратила життя в один день з невідомих причин: попередня версія викликає деякі сумніви. У Московській області молода сім’я: чоловік з дружиною і двоє дітей, трагічно загинула. Попередня причина вказана як харчове отруєння.

 

У прес-службі ГСУ СК регіону повідомили, що тіла подружжя, а також двох дітей 2 і 9 років знайшли у будинку на вулиці Перемоги в Електросталі. На місце прибули співробітники слідчого відділу. Однак, слідів насильства на тілах експерти не виявили.

Перше припущення свідчило про те, що батьки з дітьми могли отруїтися газом. При обстеженні квартирного газорозводу витоку виявлені не були. В даний момент розробляється версія про отруєння якоюсь речовиною, можливо потрапив в організм жертв під час прийому їжі.

Всі продукти, якими харчувалася сім’я, вилучили і відправили на експертизу. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Причиною загибелі сім’ї в підмосковній Електросталі могло стати отруєння грибами, повідомляє Слідчий Комітет. Такий висновок був зроблений після огляду місця трагедії, а також знайдених там харчових компонентів-продуктів.

Як випливає з відеозапису, яка розміщена в соціальних мережах СК, в морозилці виявилися заморожені гриби в чорному пакеті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...