facebook

Дощі з мокрим снігом і нічний мороз: прогноз погоди в Україні на тиждень

Зима все ближче, і синоптики недавно обіцяли погіршення погоди вже з наступного тижня.

А народні «прогнозисти» запевняють, що українців в листопаді чекають температурні гойдалки. То ж якої саме погоди варто чекати до середини місяця.

У суботу, 10 листопада в Україні без опадів — у всіх регіонах ясна, сонячна погода. Правда, великого тепла сонце не дасть.

У західних областях вдень очікується в середньому 9-11 градусів вище нуля, в центральній частині країни 7-9 градусів, у північних та східних областях 3-6 градусів, і на півдні 10-13 градусів тепла.

Вночі ж холодніше за все буде в центральній Україні — до 3 градусів морозу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У неділю, 11 листопада всі так само без опадів, але вже ясно. У західних областях температура вдень місцями досягне 14 градусів тепла.

А ось на решті території холодно — в центральній частині 5-7 градусів вище нуля, на півночі і на сході 3-5 градусів, на півдні 8-12 тепла. Вночі холодніше за все в східних областях: до 1 градуса морозу.

У понеділок, 12 листопада продовжить холоднішати на сході (вдень 1-3 тепла) і на півдні (5-9 тепла).

А найтепліше буде в західних областях — як і напередодні, стовпчик термометра вдень місцями підніматиметься до 14-15 вище нуля.

У вівторок, 13 листопада в Україну прийдуть дощі з мокрим снігом. Правда, поки що тільки на сході країни, в Донецькій і Луганській областях.

У порівнянні з попереднім днем найсильніше похолодає в центральній частині України (2-4 градуси тепла вдень) і на півдні (4-6 градусів тепла). Вночі холодніше за все в східних областях — до 5 градусів морозу.

У середу, 14 листопада опади очікуються практично по всій західній (крім Закарпатської області), північній і центральній Україні.

Якщо на заході це буде просто дощ, то на півночі і в центрі — з мокрим снігом. Температура повітря залишиться в межах тих же показників, що і напередодні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...