facebook

“С*ерва та лідер корупції”: У Мережу злили аудіозапис, на якому Садовий різко висловлюється на адресу Гандзюк

У Мережу потрапив аудіозапис, на якому мер Львова Андрій Садовий дуже різко висловлюється на адресу херсонської активістки Катерини Гандзюк.

 

 

Нещодавно народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, який ввійшов до складу ТСК по розслідуванню замаху на Катерину Гандзюк та інших активістів, повідомив, що мер Львова Андрій Садовий доручав херсонському осередку «Самопомочі» збирати компромат на Гандзюк, коли вона ще була живою і працювала помічницею мера Херсона. За словами нардепа, Садовий, спілкуючись з активістами, озвучував на адресу Катерини погрози.

«З власних джерел у Херсонській області мені стало відомо про те, що керівництво політичної партії «Об’єднання Самопоміч» та особисто її лідер Андрій Садовий віддавали наказ місцевим партійним активістам Херсонщини збирати компромат та готувати публікації для дискредитації Катерини Гандзюк. При цьому, під час спілкування Андрія Садового з херсонськими активістами «Самопомочі» в бік Катерини лунали образи та погрози. Причиною цього стала діяльність Каті, яку Садовий охарактеризував наступним чином: «Курва Гандзюк розвалює місцевий осередок нашої партії»», – написав Мосійчук

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також вдалося отримати аудіозапис телефонної розмови людини, голос якої дуже схожий на голос Андрія Садового. На записі мова йде про Катерину Гандзюк. Щоби отримати більше інформації, редакція звернулася до Ігоря Мосійчука з проханням спростувати або підтвердити, чи писав він про те ж, що стало відомо виданню. Запис народний депутат направив у Генеральну прокуратуру України. Опрацювавши аудіозапис, ГПУ відповіла на звернення Мосійчука, підтвердивши його автентичність. Генпрокуратура встановила, що на аудіофайлі дійсно говорить Андрій Садовий, а його слова можна розцінити як образи та погрози Катерині Гандзюк.

у свою чергу Андрій Садовий відреагував на оприлюднений запис телефонної розмови, у якому ображає активістку та радника міського голови Херсона Катерину Гандзюк.

На своїй сторінці у Facebook він підтвердив, що на аудіо дійсно його голос і така розмова дійсно відбулася. Однак, свої слова мер назвав емоційними та вибачився за них.

“Відносно запису. Голос мій. Моя реакція була емоційною і неадекватною після публічних зустрічей із місцевими підприємцями в Херсоні, від яких я й отримав інформацію, про яку йде мова в записі”, — розповів він.

Садовий уточнив, що запис зробили 27 серпня 2018 року. Він також підкреслив, що з активісткою особисто знайомий не був, а підтверджень фактів корупції в результаті так і не отримав.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...