facebook

Никитюк і Притула з’ясовували стосунки на фотосесії: Забрала у дружини

Никитюк поділилася забавним та інтригуючим знімком, яке тут же зібрало безліч лайків і коментів. Леся Никитюк будь-яку подію, навіть чергову промо-фотосесію, може обіграти з жартами і гумором. Як, наприклад, фотосет з шоуменом, своїм співведучим по шоу “Хто зверху?” на “Новому каналі” Сергієм Притулою.

 

На instagram-сторінці Никитюк опублікувала дуже яскраве і веселе Селфі з Притулою. При цьому на знімку Леся позує в соковитому рожевому шарфі і шапці грубої в’язки. А ось Притула приробив якісь вуса – шматочок рожевої пряжі.

Відзначається, що фотосесія проходила на студії “Нового каналу”, де працюють Притула і Никитюк. Судячи з хештега Лесі, зйомка приурочена вже до зими.

“Скоро… # хтоЗверху # ЛесяПрітула # зімоньказіма”, – підписала Леся Никитюк нове фото.Підписники Лесі в мережі instagram поспішили прокоментувати забавний знімок:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Мої улюблені ведучі!!! Красені так тримати!!!»,«Прям, як чоловік і дружина!)», «Цікавий кадр»,«Такі класні», «Хлопці, в восторне від обох-здамся в рабство!», «Леся, ти чарівна! Сама ношу такі шапки і шарфи, а ще й пледи і інші речі!»,«Мабуть це Двоє з шоубізу, які залишаються людьми».

Інші то чи жартували, то чи були серйозними, писали про Притулу, шарфи, а також іншу нісенітницю:

«Леся, обережно, чмо в кадр влізло…», «Леся ти за гусьми приїдеш? Чи тобі гусенят відправте», «зимонька зима – Леся Притулу в дружини повела…».

Також раніше повідомлялося, що популярна українська телеведуча і шоувумен Леся Никитюк продовжує дивувати своїх фанатів новими знімками і відеокліпами.

Цього разу телеведуча опублікувала яскравий знімок, на якому вона позує в новому яскраво-рожевому образі для чергового виступу. Нагадаємо, що Никитюк продовжує участь в танцювальному шоу «Танці з зірками».

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...