facebook

У Києві 23-річний аферист у псевдообмінику ошукав клієнта на 50 тисяч євро

У Києві оперативники затримали шахрая, який у фіктивному обміннику ошукав клієнта на 50000 євро.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

«Після отримання валюти від потерпілого, зловмисник спробував втекти з офісного приміщення через вихід у стіні, котрий він підготував заздалегідь. Однак йому завадили правоохоронці, які затримали молодика з готівкою відразу після вчинення злочину», – йдеться у поліції.

Співробітники карного розшуку спільно зі слідчими столичного главку у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, у спеціально обладнаному під пункт обміну валют приміщенні у Дарницькому районі Києва затримали 23-річного афериста.

Правопорушник заздалегідь винайняв офісне приміщення у житловому будинку на вулиці Урлівській. Він облаштував його під нібито справжній обмінник: сейфи, оргтехніка, камери відеоспостереження. Крім цього, розмістив оголошення в Інтернеті, де пропонував клієнтам обміняти валюту за хорошим курсом.

Один із таких потерпілих сьогодні намагався здійснити вигідний обмін 50000 євро. Як тільки правопорушник отримав на руки валюту, вийшов у сусідню кімнату і не повернувся. Потерпілий цим часом запідозрив неладне та почав ламати двері.

Завдяки злагодженим діям столичних правоохоронців шахрая затримали фактично на місці злочину. Ним виявився уродженець Криму, 1995 року народження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На цей час проводяться подальші слідчі дії для встановлення всіх обставин події та інших можливих учасників цієї шахрайської оборудки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...