facebook

“Д*уни порівняли себе з великими воїнами”: Українці підняли на сміх маскарад в Раді

У Верховній Раді підготували лист російському президентові Путіну, повний образ. Це була відповідь на введення санкцій РФ проти України. Заступник голови фракції “Блок Петра Порошенко” у Верховній Раді Олексій Гончаренко зачитав лист.

 

 

“Звернення є адаптованою версією знаменитого листа запорожців турецькому султану. Ми вирішили, як народні депутати від БПП, дати відповідь пану Путіну на всі його дії. І відповідь ми хочемо дати в старовинному українському стилі, який нам ще показали наші предки запорожці”, – зазначив Гончаренко.

Новий лист містить образи на адресу російського президента. “Ти, президент, чорт московський, і проклятого чорта брат і товариш! Самого Люцифера секретар! Який ти в чорта лицар, якщо голим задом їжака не вб’єш? Чи не будеш, с*кін ти син, синів українських під собою мати! Твого війська ми не боїмося, землею і водою будемо битися з тобою! Так тобі український народ пояснив, нікчема! Не будеш ти і свиней християнських пасти! Тепер закінчуємо, бо число знаємо, і календар маємо. Місяць в небі, рік у книзі, а день такий у нас, як і у вас. За це поцілунок в ж*пу нас!” – зачитав звернення нардеп.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гончаренко додав, що під цим листом, крім нього, поставили підписи також депутати від БПП Владислав Севрюков, Олег Барна, Богдан Онуфрик, Олександр Співаковський, Григорій Шверк, Рефат Чубаров, Ігор Артюшенко та Григорій Тіміш.

Цікаво, що таку депутатську ініціативу висміяли в мережі. Так, передплатники спільноти Євромайдан в Фейсбук написали наступне:

“Дауни порівняли себе з великими воїнами! Ті готові були життя покласти, і були зухвалими по праву!”, “Клоуни”, “Тоді лист писали козаки, а зараз кізяки”, “Ні, ну це вже явно перебір! Депутати придурки! Замість того, щоб працювати і приймати закони, займаються клоунадою. Просто немає слів! Ідіоти одним словом, ще до козаків примазуються. Соромно за наш парламент.” і т. д.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...