facebook

У Запоріжжі побили активіста, який відкрито виступив на сесії міської ради

У п’ятницю ввечері, 2 листопада на чоловіка, який відкрито виступив під час жовтневої сесії Запорізької міської ради, напали.

 

Дмитра Маляра побили 3 хлопців спортивної статури, коли він повертався з роботи. До лікарні чоловік звернувся цього ж вечора, медики виявили перелом кістки в руці, також синці на набряки. Ворогів у Дмитра не було, а тому підозрювати немає кого. Слід також відзначити, що напад з метою пограбування потерпілий виключає, адже усі речі залишилися при ньому.

“Того дня я повертася з роботи десь між 20:00 та 21:00, працюю на буливарі Шевченка. Не став йти до найближчої зупинки, вирішив трохи пройтися, щоб вибір маршрутів був більшим. Неподалік від роботи побачив трьох хлопців, коли трохи наблизився вони просто підійшли і почали мене лупцювати, мовчки, без жодних коментарів. Коли завдання виконали, просто повернулися і пішли. Від несподіванки я зовсім не зрозумів, що трапилося, спершу вирушив у бік дому, а коли побачив свій стан, поїхав до лікарні”- розповів Дмитро Маляр.

У своїх припущеннях Дмитро дуже обережнй, не звинувачує нікого. До поліції також не звертався. Втім, після того випадку згадав сесійний день, тоді на пункті пропуску в міській раді його спитали персональні дані та місце роботи, пізніше люди, що прийшли разом з Дмитром захищати зелену зону на Бородинському повідомили, що чули як Дмитром Маляром цікавилися чоловіки, що стояли у холі міської ради. Люди стверджують, що чули як на пункті пропуску запитували – хто такий Дмитро і де працює.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 31 жовтня на сесію міської ради прийшли мешканці Бородинського мікрорайону, щоб звернути увагу депутатів та громадськості на знищення зелених зон у місті. Того дня Дмитро вийшов до трибуни, розказав відкрито про усе що відбувається у дворі його будинку. Розповів, як люди нищать зелену зону, позривали металеві конструкції, де грали діти і просто перенесли їх на інше місце, навіть не закріпили, що сьогодні становить велику небезпеку для дітей. Також Дмитро згадав, як сварився з людьми, які вже два місяці поспіль ведуть роботи на Бородинській, 6.

У товаришів Дмитра сьогодні одне запитання – невже дійшло навіть до цього, це збіг обставин чи залякування активістів? Що буде далі? Люди обіцяють не відступати і не реагувати на залякування!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...