facebook

На Прикарпатті мікроавтобус з п’яними посадовцями, разом із нетверезим водієм, вчинив резонансну ДТП

В прикарпатському містечку мікроавтобус повний п’яних посадовців від культури, разом із нетверезим водієм, вчинив резонансну ДТП.

 

 

На Косівщині трапилася дорожньо-транспортна пригода, в наслідок якої автомобіль «Газель» вилетів за межі дороги та зніс п’ять метрів чавунної огорожі, та ще й дорожні та вказівні знаки.

Про таке на власній сторінці в мережі Facebook розповів місцевий активіст Віталій Мацьоцький.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З його слів, за кермом автомобіля перебував вчитель школи мистецтв. Пригода сталася біля районного суду.

“За словами очевидців в салоні мікроавтобуса знаходились інші музиканти, та представники “Відділу культури національностей і релігії” при РДА. Цікаво що на моє запитання де водій так з самого ранку “окультурився” він відповів: “Ми грали весіллє”, – йдеться у дописів.

“Після мого дзвінка, та за відсутності вільних патрульних екіпажів, Віталий Пономаренко миттєво прибув на місце ДТП та зайнявся оформленням адміністративних матеріалів. Цікаво скільки водій в лікарні “надув”? Моя ставка 1,8-2,0 проміле”, – наголосив Мацьоцький.

В свою чергу у прес-службі поліції повідомили, що на водія складено два адмінпротоколи за ст. 124 (ДТП) та ст. 130 (Нетверезий стан) КУпАП. Крім того, винесено постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП, бо водій не мав страхового полісу. Керманич відмовився при двох свідках пройти тест на стан сп`яніння як на місці, так і у медзакладі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...