facebook

Розлютилася не на жарт: Злата Огневич звернулася до українських батьків, ви маєте це прочитати

Співачка вирішила через соцмережу звернутися до батьків українських дітей

Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект “Танці з зірками” у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими постами на своїй сторінці в Instagram. В цей раз публікація Злати вийшла дуже емоційною і повчальною.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Огневич вирішила розповісти батькам, чому не можна реалізовувати власні амбіції через своїх дітей. До посту співачка доклала суворе фото, на якому вона позує стоячи зі схрещеними на грудях руками і дивися в камеру. На ній темне плаття в смужку з масивним шкіряним поясом.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Цей пост, у першу чергу, для батьків і їх не завжди талановитих «співаків-артистів-дітей»… Вибачте, але і таке буває… 😌😌😌 Колись, я почула фундаментальну фразу від батька починаючої співачки: «Не треба нам ваших глибоких знань, ми зробимо з неї зірку, а потім, завдяки цьому, влучно видамо заміж!» Це лише одна історія про… Шоу-бізнес… 📽 Два магічних слова, від яких у багатьох починають горіти очі, а в тих, хто його пізнав – починає горіти Душа… 🕊🕊🕊 Є ще треті, які вже давно все спалили і всередині нічому горіти – це найстрашніше, що тільки може відбутися з творчою людиною, я вважаю! 😔Саме тому – ми бачимо так багато історій про наркотики, аномальну поведінку і навіть самогубство😨 Ті, хто не знає зворотньої сторони нашої роботи – щиро дивуються, коли я відмовляю їх дітей займатися цією справою.🙌🏽 Артист- це покликання, це не ремесло❗️ Це шлях, який був обраний для людини ще до її народження!))) Сцена – не про гарну сукню чи довге волосся з квітами! Сцена- вона про кропітку роботу, безмежну любов до інших, розбиті мрії і піднесення, про поразки і перемоги! Сцена – про сильну Духом Особистість. А тому, я дуже Вас прошу згадати, що в світі є інші професії, не намагайтеся через дітей реалізувати свої амбіції, не травмуйте їх, а краще подаруйте безмежну турботу 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 З любов‘ю, Ваша Злата 💛 #zlataognevich #philosophy #evening #showbusiness #music #musica #златаогневич @ivanerolli #nightmood #blackjacket

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Артист – це покликання, це не ремесло. Це шлях, який був обраний для людини ще до її народження! Сцена – це не про гарне плаття або довге волосся з квітами! Сцена – вона про копітку працю, безмежну любов до інших, розбиті мрії і підйоми, про поразки та перемоги! Сцена – про сильну духом Особистість. А тому, я дуже Вас прошу згадати, що в світі є інші професії, не намагайтеся за рахунок дітей реалізувати свої амбіції, не травмує їх, а краще подаруйте безмежну турботу. З любов’ю, ваша Злата”, – підписала фото артистка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...