facebook

Отруйні вдихи: як назавжди кинути курити

Щоб раз і на завжди кинути курити, варто змінити затяжки на отруйні вдихи.

“Потрібно набрати дим до рота, повільно пожувати його десь 12 разів, потім зробити вдих і поступово видихати. Опитування підказує, що максимум 2 дні – і куріння залишається в минулому”, – радить мотиваційний тренер Артем Ступаков, пише segodnya.ua.

Чоловік більше 10 років веде здоровий спосіб життя – він не курить і не вживає алкоголь. За цей час експерт допоміг тисячам людей позбутися шкідливих звичок.

“Куріння вбиває. Це пишуть на всіх пачках сигарет. Але це не так. Людина покурила раз, покурила два, покурила тисячу разів, руки-ноги у неї на місці, і вона думає, що всі помруть, а я – грейпфрут. Але насправді вона отруює себе”.

За словами Ступакова, двоє з трьох українців помирають від серцево-судинних захворювань, викликаних шкідливими звичками. Наприклад, у сигаретах понад 4 тис. отруйних речовин.

“Ще такий момент – процес куріння потрібно переосмислити. Відчуйте, що ви не отримуєте задоволення, не насолоджуєтеся, вбиваєте себе. Бережіть себе і не отруюйте тютюновим димом”, – додає експерт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...