facebook

Женя Синельников з «Орел і Решка», знімає в Житомирі новий телевізійний проект

У Житомирі проходять зйомки абсолютно нового телевізійного проекту “Вдома краще” – аналог всім відомого “Орел і Решка”, тільки знімається в Україні. Ведучий проекту: Євген Синельников.

 

 

Знімальна група недавно прибула до Житомира, і хлопці планують пробути тут ще кілька днів. На прохання продюсерів та авторів проекту ми поки не розкриваємо секрет, в чому головні фішки нової телепередачі, але все ж трохи відкриємо завісу таємниці. – пише сайт Freshnews.

Знімаємо програму під назвою “Вдома краще”. Ми наїздилися по світу, і тепер спробуємо переконати всіх, що у нас тут є чим пишатися, є – що подивитися, є маса цікавих речей, про які ми чомусь не знаємо і чомусь їх не цінуємо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шоу стартує 14 листопада на офіційному youtube-каналі “Орел і Решка”, а конкретно цей випуск – присвячений Житомиру, вийде, якщо я не помиляюся, в середині грудня 2018. Раніше зйомки проекту проходили в Запоріжжі – промислової столиці України, а тепер тривають в Житомирі.

Отже, заховають чи в Житомирі традиційні 100 $, і які ще сюрпризи нам підготували провідні і продюсери проекту – про все це ми дізнаємося вже зовсім скоро – 14 листопада 2018.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...