facebook

У Києві екс-чоловік відомої української моделі розстріляв людину

У Києві за підозрою в пораненні з вогнепальної зброї правоохоронці затримали віце-президента Федерації боксу Києва і екс-чоловіка українському моделі Сніжани Онопки Миколу Щура.

 

 

Про це повідомляють правоохоронні органи. При цьому в Нацполіції повідомили, що затримали підозрюваного в стрілянині на вулиці Великій Васильківській.

Відзначається, що під час конфлікту 26 жовтня біля розважального закладу в Голосіївському районі столиці зловмисник побив двох киян і стріляв в одного з них. Після скоєння правопорушення чоловік зник з місця події на іномарці. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів його вдалося затримати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманий за хуліганські дії чоловік – 36-річний уродженець Донецька, повідомляє поліція, традиційно не називаючи ім’я підозрюваного.

Правоохоронці зазначають, що на рахунку зловмисника це не перший кримінальний епізод. У січні 2017 року Щур в приміщенні Оболонського управління поліції завдав тілесних ушкоджень столичному патрульному.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...