facebook

Вчені виявили продукт, який здатний спалювати жир уві сні

Вчені повідомили, що знайшли той самий диво-продукт, який дійсно може допомогти схуднути уві сні.

Про це повідомляє ukrhealth.

Американські вчені з університету у Флориді повідомили, що виявили продукт, який дійсно допомагає спалювати жир уві сні. Цей загадковий продукт, про який мріяли багато людей, виявився дуже простим – це сир.

Під час експерименту дослідники попросили групу добровольців старше 20 років щодня з’їдати порцію сиру приблизно за 30-60 хвилин до сну. В кінці експерименту учасників опитали й обстежили. З’ясувалося, що щоденна порція сиру перед сном прискорює обмін речовин, позитивно впливає на м’язові тканини і в цілому поліпшує стан здоров’я.

Як вважають експерти, у цього пояснення цього ефекту є кілька сторін. Перш за все, він пов’язаний з високим вмістом в сирі молочного білка казеїну. Він ефективно допомагає зміцнювати м’язову тканину, а також забезпечує стабільне витрачання амінокислот. Також для перетравлення сиру організму потрібно витратити більше енергії, ніж міститься калорій в одній порції. Тобто, порція сиру допомагає спалити додаткові калорії.

Крім того, в сирі багато вітамінів і корисних речовин, але цей продукт містить мало жирів. Тому при регулярному вживанні він не тільки допоможе прискорити метаболізм, але і поповнити запаси кальцію та інших корисних речовин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...