facebook

У Харкові горів гуртожиток – постраждали шестеро студентів

У Харкові горів студентський гуртожиток. Постраждали шестеро осіб. Вогнеборці під час гасіння пожежі врятували п’ятьох людей, ще 35 осіб було евакуйовано.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Харківській області.

27 жовтня о 04:15 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у дев’ятиповерховому гуртожитку Харківського національного університету радіоелектроніки.

На місце пожежі відразу виїхали підрозділи ДСНС в складі 4 відділень на автоцистернах та 2 відділення на автодрабинах.

По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що у кімнаті на 5-му поверсі дев’ятиповерхового гуртожитку горять домашні речі та холодильник. Площа пожежі склала близько 10 кв.м. Через сильне задимлення необхідна була термінова евакуація студентів з верхніх поверхів гуртожитку. Всього особовим складом підрозділів ДСНС було врятовано 5 чоловік, а також евакуйовано 35 осіб. Внаслідок пожежі постраждало шість осіб: троє студентів з кімнати де виникла пожежа та ще троє хлопців з інших кімнат. Вони намагалися самотужки загасити пожежу, ще до прибуття рятувальних підрозділів. З діагнозом незначне отруєння чадним газом їх було доставлено до відділення токсикології 2-ї міської лікарні для обстеження.

О 04:30 пожежу було локалізовано, а о 05:07 повністю ліквідовано. Всього до ліквідації пожежі було задіяно 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу ДСНС. Причина виникнення пожежі та збитки наразі встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...