facebook

На полюванні під Києвом п’яні депутати-радикали розстріляли свій автомобіль і побили голову сільради

Увечері, 23 жовтня, під час полювання на фазанів на полях Макарівського району Київської області, нардеп від “Радикальної партії Ляшко” Сергій Скуратівський та голова Житомирської обласної організації цієї ж партії Юрій Забела, напившись до нестями, розстріляли і спалили автомобіль Скуратівського, а також – жорстоко побили главу Плахтінянської сільради Макарівського району Олександра Сорочана.

Про це повідомляє “КиевVласть” з посиланням на власні джерела.

Олександр Сорочан просто проїжджав повз і запропонував допомогу. Розпочато розслідування. До слова, Сергій Скуратівський є в списку тих, кого раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив автоматичною зброєю. Місцеві жителі скаржаться, що депутати постійно п’ють, бешкетують і погрожують людям. У сезон полювання через них люди навіть не ходять у ліс.

На полювання Скуратівський їздити в угіддя, що знаходяться на території Макарівського та Бородянського районів Київської області, в клуб “Ярик”, в минулому підконтрольний оточенню Януковича. З весни 2016- го клуб якимось дивом став власністю екс-помічника нардепа-радикала Сергія Скуратівського – Богдана Мотрича.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...