facebook

Знімає з хлопчиків штани перед усім класом: на Хмельниччині скандал з учителькою

У Хмельницькій області вчительку звинувачують у жорстоких знущаннях над дитиною, яка вчиться в молодших класах. Історією, що викликала резонанс в соціальній мережі Фейсбук, поділилася мама однієї з учениць третього класу гімназії №6 м Волочиськ. За її словами, діти систематично піддаються жорстким покаранням і знущанням з боку викладача.

 

Також жінка заявила, що над дітьми знущаються не тільки словесно. Вчителька не тільки ображає хлопців, але ще і дивиться, як дитина ходить в туалет, а якщо діти починають говорити, що не робили цього при жінці, то вона перед усім класом розповідає, що дитина їх обманює.

«Методи з хлопчиками ще веселіше: за непослух нормою є спустити штани дитині перед усіма, щоб інші сміялися. Розбити за помилку в зошиті кільцем на руці ніс до крові. Фарбувати собі губи перед класом на уроці дитячої помадою, яку відібрала у дівчаток. Штовхати, бити дітей – це норма “, – розповідає жахливу історію про дітей мама однієї школярки.

При цьому жінка також зазначає, що такі неприпустимі дії викладачка не тільки не закінчує. Вона після всіх своїх аморальних вчинків вчителька також проводить з дитиною окремий залякуючий діалог, що все відбувається без її участі – штани злітають самі і кров з носа капає сама.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Учитель – це приклад, це повага і моральне виховання! Не дозволимо нікому знущатися над нашими дітьми!” – закликала жінка на своїй сторінці в соціальній мережі.

Варто відзначити, що на даний момент батьки вже подали заяву до міської ради і в поліцію, щоб вчителька отримала заслужене покарання за свої протиправні дії.

Самі ж користувачі соціальної мережі, помітивши гнівний пост від матері однієї з учениць гімназії, відреагували дуже бурхливо:

“Ці нариви системи потрібно розкривати!”, “Просто трилер якийсь. Бідні дітки…”, “Вчора пожартувала, що у вчителів масовий психоз. Мабуть, це не жарти”, – стривожено відзначають небайдужі до ситуації люди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...