facebook

Чому чоловіки з буркотливими дружинами живуть довше.

Якщо ваш чоловік говорить вам: «Чому ти постійно пиляєш мене», «Невже так важливо все контролювати?», «Тобі не подобається все, що б я не робив», просто скажіть йому, що ви робите це заради його власного блага і продовжуєте йому життя. Дослідження, проведене в Мічиганському університеті, показує, що чоловіки з сварливою контролюючою дружиною мають більш низький ризик розвитку діабету або серцевих захворювань, повідомляє Naranxadul.

Тому кожен раз, коли ви пиляйте або «зводите з розуму свого чоловіка», поясніть йому, що це благословення, яке зійшло на нього в вашій особі, тому що завдяки вашим турботам він буде здоровіше і жити довше.

Те, що дружина контролює свого чоловіка, допомагає йому краще харчуватися, займатися спортом, кинути палити, стежити за здоров’ям і так далі і так далі.

Коли дружина стежить за дієтою і звичками чоловіка, ризик розвитку діабету у нього знижується. З іншого боку, якщо у нього вже є діабет, тоді захворювання буде під невсипущим контролем.

Так що критика від жінок надходить найчастіше у справі і заради вашого здоров’я, так радійте, що у вас є дружина, яка постійно турбується про ваш добробут.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...