facebook

Нападника «Реала» Бензема звинуватили у спробі викрадення людини

Французького нападника мадридського «Реала» Каріма Бензема звинуватили в організації викрадення людини.
Зазначається, що до правоохоронців звернувся агент Лео Д’Соуза, який представляв інтереси Бензема у перемовинах з італійським «Міланом» (у підсумку француз не перейшов у «Мілан», залишившись у «Реалі») та у спонсорській угоді в Марокко.

За даними видання, Д’Соуза мав привезти Бензема 50 тисяч євро з Марокко, але не зробив цього, бо, як він стверджує, гроші конфіскували на митниці. За словами агента, Бензема і його оточення вважають, що Д’Соуза привласнив гроші.

Агент розповів, що представники футболіста запросили його в один з паризьких барів, де нібито його намагалися запхати силоміць у чорний мікроавтобус, а також застосували проти нього фізичну силу. Д’Соуза стверджує, що на місці події були присутні друг Бензема, його агент з комунікацій та водій. Постраждалий упевнений, що нападник «Реалу» є організатором невдалого викрадення.

Як зазначає видання, французькі правоохоронці проводять попереднє розслідування за фактом заяви агента.

Водночас в оточенні Бензема спростовують заяву агента, зазначаючи, що під час зустрічі Д’Соуза сам упав і отримав незначні ушкодження.

«Він взагалі серйозно? Пфф», — прокоментував цю історію у своєму Twitter сам футболіст.


Зазначимо, що це не перший скандал, пов’язаний з Бензема. У 2015 році його заарештували у справі про шантаж. Партнер нападника по збірній Франції Матьє Вальбуена звинуватив Бензема та ще декількох осіб у тому, що вони шантажують його інтимним відео, вимагаючи гроші. Після цього Бензема відсторонили від ігор збірної Франції і досі жодного разу не викликали у національну команду.

У липні 2017 року Верховний суд Франції задовольнив позов Бензема і направив цю справу на додаткове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...