facebook

У Франківську запустили проект з пошуку онуків для самотніх літніх людей

В Івано-Франківську живе багато неймовірних волонтерів, котрі справді багато роблять добрих справ для найнезахищеніших верств населення. Вони організовують різні акції, збори, благодійні вечори і культурні заходи. Опікуються і самотніми людьми і безпритульними тваринами, постійно шукаючи господарів безпритульним собакам або ж котикам і збираючи кошти на корм для місцевого тваринного притулку, повідомляє Франик.

 

 

От і знову з’явилася інформація про ще один неймовірний проект, що має назву «Онуки». Метою проекту є пошук небайдужих людей, що стануть онуками для самотніх літніх людей, котрі проживають у геріатричному пансіонаті.

До організації проекту підійшли дуже серйозно. Для всіх мешканців пансіонату влаштували фотосесію, щоб згодом ці фотографії можна було викласти у соціальні мережі, і до кожної світлини додати невеличкий життєпис про ту чи іншу людину. Таким чином потенційні онуки зможуть вибрати собі бабусю або дідуся, котрого провідуватимуть принаймні два рази в місяць, чи коли буде вільний час.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Старенькі дуже відповідально віднеслися до всього процесу, охоче позували фотографу, довго перед цим чепурилися, дехто зробив фото з домашнім улюбленцем, з котрим вони нерозлучні. Кажуть, що ідея справді хороша, адже всього їм вистачає, окрім спілкування з бодай несправжніми але онуками, котрих вони зможуть з нетерпінням очікувати і ділитися власними радощами і незгодами.

Проте потенційним онукам теж потрібно дуже серйозно віднестися до цієї ситуації. Адже це досить велика відповідальність тому, що пообіцяти і потім не приходити тривалий час ще гірше, аніж не приходити зовсім.

Керівник геріатричного пансіонату не проти запуску проекту. Каже ідея цікава і було б чудово якби все справді вдалося.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...