facebook

Вирішила розлучитися — чоловік відразу став турботливим

Коли ми вирішимо піти — до нас можуть змінити ставлення.

Чоловік ображав дружину, розпускав руки, знущався. І завжди твердив, що жіночими справами займатися не хоче. Жодного разу тарілку за собою не помив.

І синочка теж бuв. Або просто не помічав його. І ось дружині зустрівся хороша людина. Вона набралася сил, відчула підтримку і любов і вирішила піти від чоловіка. Все залишити і піти з Ромочком. І тут чоловік став дуже ласкавим.

Він став дарувати дружині гладіолуси, гладити Ромочка по голові і навіть купив йому машинку. А потім подивився зі значенням, встав і вимив чашку, з якої пив чай.

Дружина залишила всі сумніви в минулому і негайно пішла. Живе щасливо в новому шлюбі. І Ромочка ніхто не б’є ременем. І не відважує ляпаси.

Знаєте, чому вона пішла? Вона перш за думала, що ось такий чоловік чоловік. Такий у нього характер. Важке дитинство; батьки не навчили, як треба себе вести в сім’ї. І головою він стукався неодноразово. І ось такий він, який є. Не вміє інакше.

Відмінно вони вміють інакше. Ви тільки послухайте, як м’яко і улесливо вони з начальником кажуть, такі люди. Як при друзях щедрі і дотепні, як готові допомогти і поділитися з чужими! Думка яких так важливо для них.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як вони прислужують тим, від кого залежать. Як ввічливі з сильними. І як чудово вміють подати красивою дамі руку і зробити комплімент, якщо треба.

Ні слова грубого не напишуть тим, від кого залежать. І не вдарять поліцейського, який їм різко наказав пред’явити документи. Так що вони чудово вміють інакше. Коли їм потрібно.

Це саме зі слабкими, добрими і залежними від них показують вони своє нутро. Тому і немає сенсу прощати і терпіти. Вони абсолютно нормальні. Навіть якщо їх стукали по голові.

І тимчасове поліпшення поведінки, єдина вимита чашка і хирляві гладіолуси — абсолютно точно вказують на те, що треба йти. Якщо є, куди.

І поки є, куди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...