facebook

Вирішила подругу підкласти під одного, а виявилося…

Анна і Павло вперше побачилися на дачі. Їх познайомила спільна знайома Лідія. Аня відразу пріглянусь Паші так як би гарну зовнішність, і дуже забавна, приїхала з села в місто вчитися в медичному коледжі. Павло ж в свою чергу був привабливим, високим, мажорним міським хлопцем і ніколи не був обділений жіночою увагою. Тому йому стало дуже дивно, що його підтягнуте тіло, вродливе обличчя в упор не помічає ця наївна сільська дівка.

Мабуть не така вже й наївна. Все завжди має свій умисел. Вона знає що їй треба.

Ані було далеко за вісімнадцять, але виглядала як 15-я.

Вечір, дача. Натовп посиділа, попила пивко, все ізурядно сп’яніли. І Ліда, теж маючи свій умисел, так як хороша подруга Паші, вирішила йому допомогти, не затягуючи його сексуальне бажання і наполегливо намагалася напоїти Аню, адже що стоїть, не найкраща подруга, бачимося раз на рік, піде на гарматне м’ясо. Вільна дачка є.

Як Ліда отримала знак, що Паша готовий до шлюбних ігрищ, швидко почала згортати лавочку, захотіла спати, почала свого Дімку випроваджувати перевіряти вільну дачу на затишок.

Димка прибіг, все добре. Лідка терміново початку випроваджувати парочку. У Анни вибору не було, так як таксі в такі місця просто не доїде, а лаятися не охота. І пішла сміливо з Пашкою на сусідню дачу.

Але прийшовши на дачу, у Пашки звідки то пропала впевнена сміливість самця. На столі горіла одна свічка і він дивився на неї незвичайним, здивованим поглядом. І як то незвично легко йому стало спілкуватися з дівчиною. Таке з ним перший раз. І він розмовляв і насолоджувався, вона притягувала чому то його не просто як сексуальний об’єкт, а щось більше. Блін да як так!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Аня захотіла спати, але ліжко одна. Пашка звичайно швидко прийшов до тями і все таки зрозумів з якою метою він сюди прийшов і вирішив все переграти. Швидко плюхнувся на ліжко і покликав Аню до себе. Аня незвично сміливо погодилася прилягти до нього на плече. Але так невинно ніжно приобійняла його і швидко засопіла, вона була така мила, що у Пашки знову все перевернулося в голові з ніг на голову і було просто соромно все опошлили.

Настав ранок. Тіло Пашки затекло, але він не посмів і поворухнутися щоб не розбудити дівчину. Аня прокинулася і вони разом благородно пішли до решти. Лідка єхидно чекала новин, як Анька то скористалися. Нооооо, впала просто в транс, коли Пашка нервово курячи повідомив тихенько: «Я напевно на ній одружуся.»

Лідка в шоці, адже їй Пашка подобався самій, і вона хотіла йому показати що всі баби-говно і просто ЧЕСНО давалки, навіть найблагородніші, і тільки вона гідна його серця і збиралася кинути Дімку.

Після всього, що відбувається Лідки не чути не видно не було. А Анька просто знала, як треба заворожити хлопця, тому на першому побаченні дуже важливо показати себе гідно і вже через 2 місяці вони з Пашкою одружилися і жили довго і щасливо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...