facebook

Репер Тіматі відкриває в Одесі бургерну: активісти виступають проти

Франшиза ресторанів “Black Star Burger” російського репера Тимура Юнусова, відомого як Тіматі, анонсувала відкриття бургерної в Одесі. Активісти вимагають заборонити бізнес “друга Путіна” Тіматі в Одесі. Передає кореспондент Української Служби Інформації.

 

 

Відкриття призначено на 15 листопада, в торговому центрі “Гагарін Плаза”. Реклама нового закладу вже з’явилася в соціальних мережах. Більш того виконавець обіцяє бути присутнім на відкритті і першим тисячі передплатникам ресторану в Instagram власноруч безкоштовно приготувати бургер.

Активіст “Вуличного фронту” Дем’ян Ганул називає це провокацією, адже Тіматі знаходиться в списку осіб, яким заборонений в’їзд в Україну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це схоже на відверту провокацію, адже цього покидька за законом не мають навіть пустити на територію України. Тіматі негативно ставиться до української Революції, що висловлено в одній з його пісень 2015 року. Він випустив пісню (і кліп на цю пісню) “Мій найкращий друг – президент Путін”. Звертаю увагу відповідних органів на заклад, воно відверто провокує суспільство, запрошуючи і рекламуючи ворога України. На мою думку, воно потребує перевірки з боку СБУ – пише Дем’ян Ганул.

За інформацією УСІ, Служба безпеки України вже цього зацікавилася цим питанням.

“Проводиться перевірка інформації, що надійшла”, – уточнили в прес-службі Управління СБУ в Одеській області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...