facebook

У Львові зірвали концерт відомої української співачки

Співачка через суд буде добиватись справедливості


Відома українська співачка Катерина Бужинська розповіла про причини скасування свого концерту у Львові.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що 3 жовтня прихильники співачки із купленими білетами зібрались поблизу входу до Львівського Державного цирку, де мав пройти концерт української співачки. Проте після довготривалого очікування їх так і не впустили до концертної зали.

Варто відзначити, що сама співачка розповіла своїм шанувальникам, які не змогли потрапити на її конуерт попри куплені білети.

Так, за її словами організатори її виступи не сплатили всі необхідні орендні платежі, через що глядачів не впускали до концертної зали. Вона також відзначила, що до останнього моменту не знала про неможливість провелення концерту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Аферисти-організатори не сплатили оренду приміщення Львівського Державного цирку і звукового і світлового обладнання! У зв’язку з цим глядачів не пускали в зал. Моя команда і я були готові до виступу і останніми дізналися про існування цієї проблеми. Сказати, що це шок – нічого не сказати! Тому я вирішила вийти до людей і прояснити ситуацію! Слава Богу, концерт все ж відбувся! Але мені доведеться подати в суд на горе-організаторів… колеги-артисти будьте уважні і обережні”, – написала зірка в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...