facebook

Лікарі борються за життя пацієнтки: у Львові вперше за 10 років зафіксована страшна хвороба

У Львові вперше за десять років зафіксовано випадок зараження смертельно небезпечним інфекційним захворюванням.

 

 

Як стало відомо, в обласну лікарню Львова потрапила жінка 1931 року народження, у якої діагностували правець. В.о. завідувача реанімаційного відділення лікарні Орест Юрчук розповів, що у Львівській області це перший зареєстрований випадок правця у дорослих за останні 10 років.

За попередньою інформацією, зараження сталося після того як жінка наступила на іржавий цвях. При цьому вона вирішила звернутися до лікаря тільки на п’ятий день.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Жінку в реанімацію госпіталізували 26 вересня. Вона наступила на іржавий цвях і травмувала ногу, але за медичною допомогою звернулася дуже пізно, на п’ятий день. Її стан важкий. Лікарі борються за життя пацієнтки», – розповів Юрчук.

Він зазначив, що медики прогнозують збільшення числа випадків зараження правцем в найближчому майбутньому у зв’язку з низьким рівнем вакцинації населення.

«У найближчому майбутньому такі випадки будуть зустрічатися досить часто і серед дітей, і серед дорослих, тому що у нас люди не захищені від цього захворювання через відмову від вакцинації», – попередив лікар.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...