facebook

Діти в небезпеці! У дитячому садку на Прикарпатті впала стеля

На Прикарпатті батьки відмовилися водити дітей у дитсадок, який буквально тріщить по швах. В одній з кімнат там навіть впала стеля. Діти не постраждали тільки тому, що був вихідний.

 

 

Невеликий будинок у дороги в Івано-Франківській області – це і є Печеніжинський дитячий сад. Точніше, одна з двох його будівель. Стіни покриті тріщинами, а недавно ще й стеля обвалилася.

У всьому винна негода, каже завідувачка дитсадком. Вітер зірвав частину даху, покрівля почала підтікати, а згодом і обвалилася. Шматок штукатурки осипався просто на дитячі ліжка. Ніхто не постраждав: це сталося у вихідний. Втім, з тих пір багато батьків не пускають дітей в садок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але кому не з ким залишити дітей – приводять їх в цю будівлю. Вихователі ж впевнені, що і вони, і діти – в безпеці. У тому, що заклад безпечно, впевнена і директор, оскільки, за її словами, кімнату, де стався обвал, закрили, а дитячі ліжка перенесли в музичній зали.

Спеціальна комісія, яка обстежила дитсадок, закривати його відмовилася, а місцева влада пообіцяла ремонт. Правда, з тих пір, як стався обвал, будівельників в дитячому садку ніхто не бачив.

Але завідуюча запевняє, що ремонт ось-ось почнуть – на нього вже отримали понад 110 тисяч гривень. Дах в дитячому саду обіцяють почати ремонтувати з 1 жовтня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...