facebook

Раніше розпускав руки, а тепер – зуби: вінничанин, що покусав дружину, виявився психіатром

Лікарям вдалося врятувати руку покусаної жінки. Вінницький психіатр відправив колишню дружину на лікарняне ліжко. З укусами.

 

Лікарі кажуть, що дивом не перегриз сухожилля.

Ольга Ніколова розповіла, що з чоловіком вони познайомилися на другому курсі університету. Чотири роки зустрічалися, а потім одружилися. У шлюбі у них народилося двоє дітей. Всі оточуючі заздрили Ользі, так як вона вийшла заміж за сина професора університету.

Чоловік Ольги, Олег Масик – лікар-психіатр, викладає на кафедрі психіатрії медичного університету, закінчує кандидатську роботу на доктора медичних наук. Його мама – професор медичного університету.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ольга Ніколова повідомила, що на початку сімейного життя у них все було благополучно, але потім чоловік почав розпускати руки. А ось тепер – зуби. Кілька разів Ольга зверталася в поліцію, але там їй пояснили, що вона нічого не доведе.

Переломний момент стався, коли Ользі нагрубив свекор. Вона не стрималася і наговорила грубощів йому у відповідь. Свекруха-професор тут же кинулася на жінку з кулаками і почала видирати їй волосся.

За словами постраждалої, діти під час цієї сварки були налякані і кричали, а чоловік Ольги знімав все, що відбувається на мобільний телефон.

З того моменту Ольга перестала жити разом з чоловіком. Колишній чоловік намагався відсудити у неї дітей, хотів оформити опіку, проте приходив до них вкрай рідко. Але, варто було Ользі поїхати в гості до родичів на Великдень, як він заявив поліцейським, що вона викрала дітей.

В останній раз Олег прийшов побачитися з дітьми, влаштував скандал, стверджуючи, що в будинку бруд і безлад. Почав знімати все на телефон. Ольга спробувала закрити рукою камеру, але він скрутив її, вивернув руку і цапнув аж до кістки.

Рану лікарі обробили, наклали шви. За словами хірургів, зуби психіатра дивом не зачепили сухожилля – міг би перекусити.

Правоохоронці вже порушили кримінальну виробництво за ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...