facebook

В смертельному ДТП на Черкащині загинув чиновник

На Черкащині трагічно загинув 53-річний керівник ТОВ «Нива» із Золотоніського району Василь Григорович Лисенко, чоловік потрапив у ДТП.

 

 

Василь Григорович Лисенко довгий час був керівником ТОВ «Нива» в Золотоніському районі, проявив себе відмінним організатором, допомагав реалізовувати різні соціальні проекти, особливо підтримував фонд допомоги дітям з інвалідністю.

Також паралельно керівній посаді займався і активною державною діяльністю, він був депутатом Золотоніської районної ради. Його знали практично всі жителі району.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

20 вересня недалеко від с. Богуславець Золотоніського району на трасі сталося ДТП. Автомобіль, в якому був Василь Григорович Лисенко, врізався на швидкості в дерево. Від потужного удару чиновник отримав травми, не сумісні з життям і загинув на місці події. Причини аварії встановлює поліція.

На момент смерті депутату було 53 роки. За час виконання обов’язків керівника і державного активіста Василь Григорович заробив собі відмінну репутацію, його колеги стверджують, що його в роботі не було за що навіть дорікнути.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...