facebook

У весільній сукні її побачили у труні: Гучний дівич-вечір закінчився трагедією

В одній з комун Австрії звичайний дівич-вечір закінчився трагедією. Інцидент стався в комуні Альхартсберг.

 

 

26-річна Ясмін Шварнтхорер, яка на власному дівич-вечорі вирішила покататися на тракторному причепі, отримала травму, несумісну з життям.

Відомо, що Ясмін каталася на причепі разом зі своїми подругами, який був прикріплений до трактора. За кермом сидів її рідний брат Патрік. На одному з поворотів причіп перекинувся, а наречена вдарилася об кам’яну стіну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дівчину на санавіації негайно доставили в госпіталь в критичному стані. Медики провели операцію, але через кілька днів вона померла. За інформацією місцевих ЗМІ, в причепі їхало 15 дівчат: племінниця і подруга нареченої зараз знаходяться в госпіталі, а п’ятеро дівчат отримали важкі травми. В результаті інциденту ще також постраждали семеро людей, але вони відбулися легкими ударами.

Також відомо, що брат нареченої Патрік був змушений зробити різкий маневр на тракторі, щоб не допустити зіткнення з велосипедистом. Саме через це сталася аварія зі смертельним результатом.

Зараз поліція займається розслідуванням всіх деталей інциденту і звертає увагу на те, що в Австрії заборонено перевозити людей в причепах, які прикріплені до тракторів.

На церемонії прощання Ясмін Шварнтхорер була одягнена в вінчальну сукню.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...