facebook

У дитсадку Києва дитину нагодували супом із дротом

У Києві в дитячому садку №210 дитину нагодували обідом із дротом у супі. Медикам вилучити чужорідне тіло поки так і не вдалося, а вихователі закладу вдають, що нічого не сталося.

Про інцидент зі своїм сином розповів у Facebook Всеволод Некрасов. За його словами, 19 вересня після повернення із дитсадка хлопчик попросився більше не ходити туди, бо там “в супі дріт”.

“Я його відклав, але він все одно мені якось потрапив”, — поділився малюк.

Він розповів, що предмет був сірого кольору, приблизно 2-3 сантиметри в довжину і застряг у нього трохи нижче шиї. Діагностика в лікарні і рентген дійсно вказали на наявність стороннього предмета у стравоході.


“Лікар терміново веде нас робити функціональну ендоскопію і попереджає: існує ймовірність, що чужорідне тіло опуститься по стравоходу, коли дитина буде вдихати газ для загального наркозу. Сина піддають загальному наркозу. Проводять ендоскопію. Однак вона не виявляє сліди стороннього тіла в стравоході”, — переказав Всеволод Некрасов.

Після цього медики порадили дитині декілька днів вживати рідку їжу, а батьки почали спілкування із вихователями дитсадка, щоб з’ясувати всі обставини. Завідуюча навчального закладу відповіла, що поїхала на виїзну конференцію і не може говорити, а вихователька дитини жодного разу так і не поцікавилася здоров’ям малюка.

Через декілька днів, 22 вересня, хірург із “Охматдиту” підтвердив, що на першому рентгені видно чужорідне тіло. Однак після того, як знімки переробили, воно перестало бути видимим. Явна загроза для здоров’я дитини минула, однак, за словами батька, в дитсадку не намагалися з’ясувати причину події або поцікавитися станом вихованця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У коментарях до посту користувачі висловили припущення, що дріт міг бути частиною металевої мочалки для миття посуду. Також Всеволод Некрасов ззауважив, що більше жодна дитина із групи не поскаржилася на таку “знахідку” в страві. Крім цього, батько потерпілого звернув увагу на те, що все трапилося після того, як він публічно виступив проти роботи вихователя у їхній групі.

“Інцидент стався на сьомий день після батьківських зборів, коли я виступив проти платних занять нашої виховательки у першій половині дня, всупереч офіційній програмі дня, затвердженій підписом і печаткою Олійник Т. В.”, — поділився Некрасов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...