facebook

Які речі приносять в будинок бiди і нeщacтя

Коли настає чорна смуга, ми любимо звинувачувати у всьому обставини або навіть підозрювати пpистpіт. Але іноді винні у всьому звичайні речі, які притягують до будинку бідність і застій.

 

 

Нерідко життєвий потік «засмічується» завдяки нашим же зусиллям. Уникнути цього можна, якщо позбутися речей, які приносять біди і неприємності. Навіть коли в житті все гаразд, час від часу варто проводити свого роду ревізію. Ви можете перетворити прибирання в ритyaл: і психологи, і фахівці фен-шую в один голос скажуть, що, очищаючи житловий простір навколо себе, людина починає відчувати себе краще. Розбираючись в шафах, ми розставляємо по поличках і думки.

Розбиті шибки

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це може бути тріснуте вікно, розбите дзеркало або кухоль з ручкою, яка відкололася. Не зберігайте їх удома, адже розбите скло символізує пролом у захисті.

Старі речі

Ношений одяг, газети або журнали, які ви вже не будете читати – всьому цьому місце в минулому і на звалищі. Якщо раптом кофточка, яка вам так дорога, ніколи на вас не налізе, а викинути її не піднімається рука – краще віддати її на благодійність.

«Мepтві» речі

Перші серед них – сухі квіти. Такі композиції дуже люблять господині. Але все віджиле – це некpoтична енергетика в’янення. У цей же список можна включити опудала тварин, засушених метеликів або жуків, роги звірів і пір’я птахів. Звичайно, винятки з правил, теж є: якщо гербарій від улюбленої дочки, коли вона була маленькою, трепетно зберігається в вашому столі, шкоди від нього не буде.

Те ж саме відноситься до пера або рогів, які декорують кімнати, не будучи взятими з вбuтої тварини. Мушлі з відпустки варто тримати в якості сувенірів лише тим, хто регулярно за ними доглядає.

Будь-яка річ, якою не користувалися більше трьох років

Навіть якщо вона абсолютно нова, енергетика застою починає накопичуватися в ній. Або дайте їй друге життя, або задумайтеся. Можливо, пора кудись прилаштувати стіл, за яким ви не сиділи вже років десять, і ті самі штани з розпродажу, зовсім як новенькі, але явно не за розміром?

Дрібне сміття в кишені або в гаманці

З малого починається велике. Навряд чи всі ці фантики і квитки – щасливі?

Фотографії, які вам не подобаються

Негатив, який ви відчуваєте, дивлячись на фото, раз за разом вбирає ваше зображення. Таким чином можна навіть випадково себе наврочити.

Годинники, які стоять

Зупинився час – дуже поганий знак. Або віднесіть годинник в ремонт, або викидайте, не замислюючись. На худий кінець, можна перетворити важкі підлогові годинники у предмет меблів, наприклад, столик, а настінні – в рамку для фото або вішалку.

Непарні речі

Окремої уваги заслуговує лижа (одна), яка лежить на балконі, лижна палиця (одна) або тапок (зрозуміло, один), який завалявся за взуттєвою полкою. Такі предмети вжитку вже не послужать користю і лише заважають обзаводитися новими покупками, блокуючи енергетику.

Обшарпаний віник

Про віник варто сказати окремо. Віник, швабра, мітла – не просто інструменти для прибирання. З віником пов’язано безліч прикмет про домовиків – помічників у вашому житлі, які відповідають в тому числі за матеріальне благополуччя. Старий лисий віник веде до витрат фінансів. Тому все, чим ви наводите порядок, повинно міститися в порядку.

Картини і фотографії із зображенням бурі, негоди або поганої погоди

Правда, якщо вам здається, що акварелі з дощем – це лірично і дуже красиво, їх можна залишати. Просто придивіться і відчуйте зображене: якщо картина приносить тривожні думки, краще підшукати для неї іншого власника.

До речі, не тільки «нещасливі» речі приносять біду та нещастя. Іноді невдачі можуть викликати навіть талісмани, якщо ними неправильно користуватися. Наприклад, не всі знають, як правильно вішати підкову на щастя. Правильна відповідь – так, щоб вона утворювала форму чаші. Інакше ваша «чаша» перевертається денцем догори, і ніяке щастя в ній не затримається. А декоративні віники на удачу зазвичай кріплять помелом донизу, щоб у будинку подобалося домовику.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...