facebook

Порошенко – Вінні Пух, Вакарчук – Аріель: Кошовий зробив нову неочікувану заяву

Шоумен провів асоціацію між кандидатами і кіногероями.

 

 

Відомий український шоумен і зірка студії “Квартал 95” Євген Кошовий порівняв майбутніх президентських кандидатів з усім відомими мультиплікаційними героями. Своїми асоціаціями він поділився в інтерв’ю популярному виданню.

Таким чином, чинний президент України Петро Порошенко асоціюється у Кошового з Вінні Пухом, лідер Радикальної партії Олег Ляшко – з персонажами з мультфільму “Оггі та Кукарачі”, фронтмен групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук – з героїнею “Русалочки” Аріель, тому що вона співає, голова Верховної Ради Андрій Парубій – з хом’яком з мультика про хом’яка і ховраха (очевидно, мається на увазі “Пригоди Хоми”)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Юлію Тимошенко – лідера партії “Батьківщина” – шоумен порівняв з господинею Тома з “Тома і Джеррі”. “Пам’ятаєте, її показували тільки низ в тапках і фартуху”, – зазначив зоря. А ось з приводу своїх асоціацій до Володимира Зеленського його друг сказав: “Принц, прекрасний Принц…Якщо серйозно, він швидше Джеррі – маленький, суєтний і добрий. Звичайно, іноді він з Джеррі перетворюється на Халка…”.

Окрім того, Кошовий висловився про мовну проблему в Україні.

“Так я знаю українську мову. Питання не в мові, питання в людях, які придумали проблему. Я все життя розмовляв російською мовою, я прожив на Донбасі 15 років, я знаю українську мову практично досконально. А хтось раптом каже: “Кажеш по-російськи – валіза – вокзал – Росія”. Так збирайтеся і їдьте!

У мене український паспорт, я громадянин цієї країни, я патріот. І не важливо, якою мовою я говорю. Ось такі псевдопатріоти теж дратують. Так у нас половина уряду не знає української мови, говорять з якимось незрозумілим угорсько-болгарським акцентом”, – висловився Кошовий.

Зазначимо, що сам актор народився на Харківщині. Коли Євгену було шість років його родина переїхала в Алчевськ Луганської області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...