facebook

Укртелеком пограбує українців в два етапи

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ), підвищить плату за фіксований телефонний зв’язок в два етапи.

Про це заявив регулятор на засіданні.

“Комісія прийняла рішення про затвердження граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги та визнала рішення НКРЗІ від 28 листопада 2017 року №606 таким, що втратило чинність”
йдеться в повідомленні

Михайло Шуранов, директор департаменту корпоративних комунікацій Укртелекому, прокоментував підвищення, передає УНІАН. Він розповів, що пропозицію за тарифами передано на остаточне затвердження в Міністерство юстиції.

Зміни будуть проходити в два етапи:
З листопада поточного року на 17% зросте тариф для населення у місті (від 3-7 грн), а в селах – на 18,8% (3-7 грн).
З початку 2019 року – для населення і юридичних осіб в містах підвищення становитиме 9% (від 2 до 5 грн), для сільських юридичних осіб – 12% (3-6 грн), для бюджетних установ – 14,7% (3-7 грн), для сільського населення тариф підвищиться на 18,7% (4-9 грн) залежно від типу підключення (окрема лінія, спарена, погодинної або без погодинної тарифікації тощо).
Шуранов нагадав, що востаннє граничні тарифи змінювалися восени 2017 року.

“Вони базувалися на собівартості послуг четвертого кварталу 2016 року. Враховуючи зміни витрат на утримання та обслуговування мереж в 2017 і 2018 роках, зокрема, значного зростання розміру мінімальної заробітної плати, цін на енергоносії, компанія змушена була звернутися до НКРЗІ з проханням про перегляд граничних тарифів на фіксовану телефонію”

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...