facebook

Бабця з Техасу вбила алігатора, щоб помститися за свого поні

Літня Джуд Кокрен, яку менше ніж півроку тому обрали мером американського міста Лівінгстон, пристрелила алігатора завдовжки 3,6 метра і вагою 263 кілограма одним пострілом. Так вона хотіла помститися за зниклого поні.

 

 

Про пише USA Today.

За словами Кокрен, полювання на рептилій – не її улюблена справа. Цього разу так сталось з принципу. Три роки тому з ранчо жінки, яка з того часу вже встигла стати прабабусею, зник поні. Його тіла ніде поблизу так і не знайшли. Літня пані переконала себе, що він напевно був з’їдений великим алігатором. Тож відтоді вона всі три роки вистежувала того, хто їй був потрібен для помсти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Час від часу на території її ранчо з’являлись алігатори, але, на думку Кокрен, жоден із них не був настільки великим, щоб проковтнути її поні. А ж як 17 вересня 2018 року жінці пощастило зустріти “саме ту” рептилію у потрібний час. Саме у цей період у штаті Техас триває сезон полювання.

Вона “дбайливо” розмістила пастку у себе в подвір’ї. І рептилія таки до неї потрапила. Тоді ж Кокрен і зустрілась зі своїм старим кривдником та вбила його з першого разу.

Як повідомила сама жінка, м’ясо алігатора вона з’їсть, зі шкіри зробить черевики, а голову рептилії повісить у своєму кабінеті.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...