facebook

У Дніпрі першачок виплигнув з вікна школи, бо вчителька про нього забула

У Дніпрі учня випадково замкнули в класній кімнаті, і він вистрибнув із третього поверху.

Вистрибнув зі шкільного вікна, бо про нього просто забули. У Дніпрі першокласник упав із третього поверху своєї школи. Йдеться у сюжеті ТСН.

Сталася резонансна подія днями у місті Дніпро. Після падіння з висоти третього поверху шестирічний хлопчик дивом залишився живий, але нині в лікарні. Після уроків учителька повела дітей із групи подовженого дня до спальні. Що в класі лишився Мирон не помітила. Зачинила двері, а вікно у класній кімнаті було відчинене. Коли першачок побачив, що він замкнений, злякався і надумав вибиратися через вікно. Дитині пощастило, що рюкзак зачепився за гілки дерева та загальмував падіння. Лікарі твердять, що Мирончик народжений у сорочці: відбувся забиттям тулуба та обличчя.

Тим часом правоохоронні органи вже відкрили кримінальне провадження за фактом службової недбалості. Неуважній учительці загрожує 5 років позбавлення волі. Винуватицю та директора навчального закладу від роботи вже відсторонено.

«Дитині дуже повезло. Всі внутрішні органи, кістки скелета – все у нього ціле. Нема навіть черепно-мозкової травми», – каже Олександр Лацинський, завідувач відділення реанімації обласної дитячої лікарні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...