facebook

Додаткові вихідні у жовтні: скільки відпочиватимуть українці

Осінь поступово набирає обертів, і ось вже перший місяць перевалив за половину. На порозі – жовтень. Для кого-то цей час смутку і нудьги. Хтось метушиться, поспішаючи зробити заготовки та консервування на зиму. А хтось радіє яскравим метаморфоз і фарбам осінньої природи під час прогулянок по лісі або в парку.

 

 

Які свята та вихідні дні принесе нам жовтня? Крім традиційних субот і неділю жовтня подарує ще й тривалі вихідні з 13 по 15 жовтня з нагоди святкування Дня захисника України, який припадає саме на середину місяця – 14 жовтня, неділю, а значить – переноситься на наступний понеділок.

А ще День вчителя, який щорічно відзначається в першу неділю жовтня, і в 2018 році випадає на 7-е число. Напередодні в п’ятницю всі педагоги отримують милі слова привітань від своїх учнів. А ще всенародно улюблене свято Хеллоуїн, який відзначається 31 жовтня, хоча офіційним вихідним і не вважається.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також не забудьте, що в останню неділю жовтня, 28-го числа, українці переводять годинники на зимовий час. І цілком можливо, в останній раз, оскільки в Україні планують скасувати переведення годинників на літній і зимовий час.

Отже, вихідних днів в жовтні 2018 року в Україні, нас чекають:

14 жовтня – День захисника України, 1
5 жовтня – перенесений з неділі вихідний день,
6, 7, 13, 20, 21, 27, 28 жовтня – вихідні суботи та неділі.
Отже, загальна кількість робочих днів у жовтні 2018 року становить 22. Офіційних вихідних і святкових днів у жовтні 2018 буде 9.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...