facebook

Охамівші від безкарності: адвокат Зайцевої шокувала витівкою, свобода мажорки ближче

З’явилися нові деталі скандальної справи Олени Зайцевої. Про це повідомила харківська журналістка Тетяна Доцяк.

 

 

Зокрема, вона розповіла про нахабну поведінку адвоката Зайцевої.

«Коли у тебе звинувачення в ДТП з 6 загиблими і 6 постраждалими, 6 порушень ПДР за півтора року, вживання ”характеризуючих особу опіатів”, а твій адвокат вважає, що тобі можна позаздрити. А саме – зробленим в СІЗО брів і можливості найняти 3 адвокатів», – написала Доцяк на своїй сторінці в Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але найцікавіше навіть не це.

«У обвинуваченої, яка визнала провину, співпрацювала зі слідством і заявляла про готовність понести справедливе покарання, з вівторка не два, а три адвоката.

Для інформації, робота одного захисника в подібних справах коштує від 2 до 5 тисяч доларів за період слідства і стільки ж за період суду першої інстанції. Нагадаю, що здоров’я постраждалих і життя загиблих оцінили в 50 тис грн, так як “більше немає”», – повідомила журналістка.

Додамо, прокурорам вдалося знайти факти, які доводять, що Зайцева не могла повністю відвідувати курси водіння, адже під час навчання вона перебувала за кордоном.

В кінці серпня силовики навідалися з обшуками в будівлю автошколи, де були офіційні документи в період з жовтня по листопад 2015 року, коли там нібито повинна була вчитися головна підозрювана Олена Зайцева.

“Згідно з інформацією, в автошколі підозрювана вчилася з 2 жовтня по 27 листопада, а вже 5 грудня вона отримала права. Однак, слідство сумнівається в тому, що Зайцева пройшла повний курс водіння, адже з 8 по 11 жовтня вона була за кордоном. Ці дані підтверджені Держприкордонслужбою”, – сказано в повідомленні.

Відомо, що автошкола “Транстур” продовжує роботу, але суд наклав певний арешт на документацію фірми.

“Так, у нас тривають заняття після проведених обшуків. Директору в якийсь момент стало погано, її відвезли на швидкій”, – йдеться в повідомленні автошколи.

Як повідомлялося раніше, нарколог Олена Федірко, яка досліджувала аналізи учасниці резонансного ДТП у Харкові Олени Зайцевої, за даними поліції, виїхала на непідконтрольні Україні території. А адвокат Зайцевої заявляє, що лікар-нарколог вирушила до хворої матері в Стаханов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...