facebook

Спільна таємниця Меган Маркл і Кейт Міддлтон: що намагалися приховати герцогині

В британські ЗМІ просочився великий королівський секрет. Стали відомі кодові імена Меган Маркл, Кейт Міддлтон та їхніх чоловіків — принців Гаррі та Вільяма. Як повідомляє видання Daily Star, в телефонах охоронців і помічників молодих представників королівської сім’ї Меган і Гаррі вказані, як Девід Стівенс і Давіна Скотт. А Кейт і Вільям у телефонних книгах персоналу фігурують, як Денні Коллінз і Дафна Кларк. Ці заходи безпеки прийняті на випадок, якщо телефони попадуть в чужі руки.

 

 

Такі імена були вибрані не випадково. Гаррі і Меган носять титули герцога і герцогині Сасекських (Duke and Duchess of Sussex). Саме тому ініціали їх кодових імен — DS. З тієї ж причини Вільям і Кейт, відомі, як герцог і герцогиня Кембриджські (Duke and Duchess of Cambridge), зашифровані під ініціалами DC.

«Підпільні прізвиська» герцогів і герцогинь регулярно змінюються, але принцип залишається тим же. Правда тепер, коли ця інформація стала широко відомою, систему, можливо, доведеться міняти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Використання спеціальних привілеїв для дітей в королівській родині виключене, оскільки батьки не бажають прищеплювати їм почуття переваги над іншими. Принц Вільям і Кейт Міддлтон навмисно намагаються максимально приховувати життя малюків від преси, щоб дозволити їм насолодитися дитинством, як і решта їхніх однолітків. Навіть у школу подружжя возять дітей самостійно, змінюючи один одного.

Троє дітей однієї з найпопулярніших пар у світі мають невелику різницю у віці, але кардинально відрізняються один від одного характерами.

Як кажуть джерела, наближені до королівської сім’ї, 5-річний принц Джордж зростає сором’язливим і скромним хлопчиком, а його сестра, 3-річна принцеса Шарлотта, навпаки, дуже грайлива. Дівчинка комунікабельна і часто любить зустрічати гостей в Кенсингтонському палаці. Вона завжди поцікавиться, чи не хочуть вони випити чаю або кави і запропонує щось із солодощів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...