facebook

Фреймут в трусах знову рветься в ревізори

Ведуча “Нового каналу” Ольга Фреймут скучила за своїми ревізорськими походами. Ведуча опублікувала на сторінці досить пікантне фото в топіку і нижній білизні.

У такому вигляді вона сфотографувалася на балконі готелю. “Друзі, ви багато писали, що в новій програмі «Оля» вам не вистачає моїх ревізорських проявів. Я вас почула – і чекаю запрошення. Де я можу допомогти? Якщо самому не хочеться сваритися заради справедливості, покличте мене.

Приклади історій, за які відразу візьмуся: Вас обманули, або зневажливо поставилися в ресторані, магазині, готелі? Чоловік зрадив – і ви знаєте коханку в обличчя, але з певних причин не хочете самі сказати їй все, що думаєте? Затопив знову сусід, а ви поняття не маєте, як на нього вплинути? Образили вашу собаку? У садку, школі над вашою дитиною знущаються, просять хабар? Вам не виплатили зарплату?”, – перерахувала приклади того, в чому бажає розібратися Фреймут під фото.

Поряд з численними скаргами, деякі підписники зробили зауваження жінці про неналежний вигляд на фото:

precious_8829 “Людина не зможе – бог або Оля допоможе”. А наш ледачий народ тепер свої проблемки намагатиметься вирішити через телебачення, співчуваю всій команді, яка буде переглядати ті “прохання” про допомогу

tatjanatrakaliuk
Оля, ну попою в трусах світити – це не для вас ((((Це на вас так проект Від пацанки до панянки подіяв?
Фреймут знову з’явилася на роботу до своїх критиків
fleur_dumall Якщо чоловік зрадив, то це повністю його вина, а не жінки, яка може і не знає що він одружений.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...