facebook

Який препарат жінкам краще не пити перед сексом

Вживання активованого вугілля перед сексом може закінчитися вагітністю, оскільки пігулки знешкоджують ефект прийнятих контрацептивів.

 

 

Активоване вугілля останнім часом стало дуже популярним. Це чудовий інгредієнт масок для обличчя, засобів для відбілювання зубів і детоксикації організму, передає Zdorovia.

Науковці з’ясували, що вживання великої кількості активованого вугілля може привести до незапланованої вагітності. Адже інгредієнт прив’язує себе не тільки до токсинів, але і до різних лікарських засобів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тобто якщо жінка приймає контрацептиви і одночасно п’є активоване вугілля, то ці таблетки просто не спрацюють, оскільки вугілля виведе їх з шлунка ще до їх розчинення.

Окрім того, активоване вугілля викликає почорніння язика, закупорку кишечника, діарею, чорні випорожнення і важке зневоднення.

Його ефективність проти токсинів спостерігається тільки в перші 40-50 хвилин після вживання, оскільки вугілля впливає тільки на вміст шлунка. Якщо токсини вбралися у кров, то пити вугілля просто марно.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...