facebook

Все включено: де знайти роботу з проживанням

Найчастіше роботу з житлом пропонують працівникам сфери домашнього персоналу. Йдеться про нянь, доглядальниць і домашніх працівниць. В основному їх чекають в Ізраїлі, США та Італії.

Останнім часом українські роботодавці також активно пропонували домашньому персоналу працевлаштуватися з можливістю проживання. Це стосується періодичної або сезонної роботи далеко від будинку, пише olx.ua.

Друга сфера за кількістю вакансій з житлом – будівництво. Фахівців здебільшого запрошують до Польщі, Ізраїлю, Росії та Франції.

За кордоном легко знайти роботу з житлом стоматологам, кондитерам, зварювальникам сміттєвих контейнерів та хлібопекарям. Зарплати коливаються у ціновому діапазоні від 18 до 22 тис. грн.

Вакансії з наданням житла пропонують кухарям, офіціантам і барменам, які збираються працювати за кордоном. В Україні таку роботу пропонують в Одеській, Херсонській та Закарпатській області.

Роботу з проживанням у Польщі можуть запропонувати водіям. Щоправда, в Україні водієві на маршрут Одеса-Чорноморськ платять 25 тис. грн. Стільки ж обіцяють і перевізнику в Польщі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...