facebook

Нова «жертва паркету»: на шоу «Танці з зірками» постраждала ще одна знаменитість

Кожних вихідних на каналі 1 + 1 телеглядачі спостерігають за найбільш очікуваним шоу країни “Танці з зірками”. На паркеті танцювали безліч знаменитостей, одним з яких став учасник шоу “Холостяк 6” Іраклі Макацарія.

 

На початку шоу одна з його учасниць, Слава Камінська, травмувала собі спину. Все виявилось настільки серйозно, що дівчина покинула проект і отримала заборону від лікарів на танці хоча б впродовж місяця.

Наступною жертвою стала Леся Нікітюк, яка під час першого ефіру пошкодила собі лікоть і їй довелось посеред ночі вирушати в лікарню. Тепер дівчина танцює лише з пов`язкою на руці.

На днях на біль поскаржився і сам Іраклі Макацарія. На фото і відео, яке він публікує для шанувальників в Інстаграм, всі бачать, що готується шоумен до танців зі свою партнеркою Яною Заєць, лише у спеціальному шийному корсеті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мої дорогі! Вчора ви сказали і написали мені безліч дуже теплих слів підтримки і участі. Я вдячний за кожне побажання. Велике спасибі всім моїм друзям і близьким. Величезна подяка лікарям-вертебрології і, звичайно ж, моєї чудової партнерці. І особлива подяка всім вам. Дивіться ефір — завтра запалимо! — написавши Іраклі в інстаграм.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...