facebook

Скандал в центрі міста: на 3-річну дитину впала плита з фонтану

На Дніпропетровщині стався випадок, який викликав активні обурення серед батьків всього міста. Про це повідомляє 34 канал.

 

 

У Кривому Розі, 2 вересня на площі Молодіжної стався нещасний випадок, в якому постраждав 3-річна дитина. Вони з мамою гуляли біля фонтану. В ході прогулянки від прогулянки відвалилася плитка і впала прямо на ніжку дитини. Результат – перелом пальця.

«Сьогодні, близько 17.00, на площі перед міськвиконкомом (Соцмісто) ми з дитиною, якій 3,5 років, гуляли біля фонтану, і йому на ніжку впала плита, у нього перелом пальця, які особи дивляться за фонтаном, і куди скаржитися в такому випадку? », – пише кріворожанка Настя Белогуб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Місцеві жителі кажуть, що конкретно ця плитка вже відвалювалася, але її просто постійно притуляти назад до фонтану.

Місцевий житель Сергій Маринич часто гуляє з донькою у цього фонтану. За його словами, він вже досить давно просто розвалюється по частинах. Він написав звернення до міської ради Кривого Рогу.

Даний фонтан знаходиться на балансі міської ради. Юрист Антон Деньгуб радить за відшкодуванням збитку звернутися спочатку просто в міську раду, а якщо вони відмовлять в компенсації – то в суд. Також спочатку потрібно зібрати всі документи, довідку про травму, висновок лікаря, підтвердження стану фонтану і т.д.

У міській раді кажуть, що фонтан вже знаходиться в планах на реконструкцію. Проте, почати відновлювати його можуть не раніше наступного року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...