facebook

У Запоріжжі охорона побила чоловіка біля магазину

Охоронець обурилися словами п’яного і завдав йому кілька жорстких ударів. Увечері 7 вересня в Запоріжжі охоронці побили покупця одного з магазинів. У підписі до ролика, опублікованому в Facebook-спільноті Helper Запоріжжя, зазначено, що “героями” інциденту виявилися співробітники однієї з фірм приватної охорони.

 

 

На кадрах відео можна побачити, як двоє чоловіків у формі, з кийками, в бронежилетах і касках, виводять з приміщення людину, яка тримає в руках кілька пляшок.

Вже вийшовши з магазину “підконвойного”, не підвищуючи голосу, запитав у охоронців – “ну і що далі?”. Це питання викликало спалах люті у одного з сек’юріті – він завдав чоловікові кілька ударів руками і ногами, а потім повалив його на асфальт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Напарник агресивного охоронця зупинив свого колегу від подальших активних дій, а після того, як побитий чоловік підібрав вцілілі пляшки і мовчки пішов, підійшов до свідка, який знімав інцидент на відео і попросив “вимкнути камеру”, щоб “просто поговорити”.

Після відповідного пропозиції “ну, кажи”, секьюрити зі словами “так, зрозуміло”, розвернувся, сів в службову машину, яка відразу ж від’їхала з місця події.

Варто додати, що в підписі до відео автори публікації звернулися до керівництва поліції міста з проханнями про коментарі з приводу інциденту.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...