facebook

“Їхав разом з вагітною дружиною та сином”: У моторошній ДТП на Черкащині розбилась ціла сім’я

Через глибоку яму на дорозі в аварії розбилась сім’я. Трагедія трапилась неподалік від міста Лисянка на Черкащині 8 вересня близько 11 години. Загинув 27-річний чоловік. Хотів об’їхати позашляховик попереду і вскочив у яму. Автомобіль викинуло з дороги на дерево. Від удару водій вилетів із салону. Разом з ним їхала його вагітна дружина та 7-річний син. Вони доставлені до лікарні в тяжкому стані.

 

 

– Жінка на восьмому місяці вагітності, – розповідає брат загиблого. Не називається. – Зараз у лікарні. В неї перейми передчасні. Про те, що помер чоловік не знає. Дитині зашили голову. Має численні забої. Водій джипа, який їхав перед ними, обминав ями і не увімкнув “поворотники”. Брат намагався обминути його, щоб не зіткнутися. Потрапив у яму колесами. Авто підкинуло і воно полетіло у дерево.

Поліція поки офіційних коментарів не дає. Неофіційно говорять про перевищення швидкості загиблим. На місце приїхали місцеві активісти. 2 тижні тому люди перекривали цю дорогу, аби її почали ремонтувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Тіло лежало в кукурудзі, коли ми під’їхали, – розповідає місцева мешканка Олександра Ганжа. – Машини рухалися з Лисянки в напрямку Києва. Потерпілі не місцеві. Стану дороги не знали. Їхали швидко, бо хотіли уникнути зіткнення з позашляховиком. Взяв різко вліво. По касатєльній врізався у два дерева. 27 серпня ми перекривали дорогу, аби подібного не трапилося. З того часу ніхто толком нічого не зробив.

Як стало відомо, потерпілі живуть у селі Ківшовата Київської області. Лисяни планували заблокувати рух транспорту одразу після трагедії. Через стрес родичів загиблого від ідеї відмовилися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...