facebook

Луценку закидають таємну зустріч із Коломойським на Прикарпатті

Генеральний Прокурор України Юрій Луценко спростував інформацію, що він нібито зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським під час своєї поїздки до Івано-Франківська.

lucenko_7_650x410_1_650x410

Як відомо, раніше колишній журналіст, а зараз нардеп з фракції БПП Сергій Лещенко заявляв, що Луценко провів із Коломойським таємну зустріч в Івано-Франківській області. Про це пишуть Версії з посиланням на Станіславське ТБ.

“Заснув о першій. Прокинувся о 7. За кавою дізнався, що сайт УП (Українська Правда – ред.) працює більше. Виявляється, в 2-35 ночі вони вирішили повідомити країні фантазію С. Лещенко про те, що Луценко під час поїздки в Івано- Франківськ таємно зустрічався з Коломойським. Колеги журналісти! Щоб перевірити цю висмоктану з пальця і подану з перших рук нардепа фантазію достатньо встати о 6, представити нового прокурора в Луцьку о 8, потім провести брифінг, зустрітися з бійцями АТО. Потім повторити це в Франківську, а потім – в Тернополі. Ви самі на УП це детально описували.  Запевняю, що будь-який хронометраж покаже, що я не тільки не міг зустрітися з Коломойським, але й просто пообідати“, – написав на своїй сторінці у Фейсбук Юрій Луценко.

“Ну і окремо – для детектива-початківця: Сергію, я цього року не тільки не бачився, але навіть по телефону не розмовляв з Коломойським. Заспокойся. Я не складаю тобі конкуренцію по таємних зустрічах з олігархами (мається на увазі зустріч пана Лещенка з олігархом Григоришиним – ред.)”, – додав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...