facebook

В Одесі через конфлікт у лікарні побили чотирьох медиків

Поліція перевіряє обставини інциденту в Одеській міській лікарні, де під час конфлікту чотири лікаря отримали тілесні ушкодження. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Одеській області.

 

 

Попередньо встановлено, що декілька днів тому до вказаної лікарні з іншого медзакладу був доставлений 46-річний чоловік. Останніх два дні життєзабезпечення пацієнта підтримувалося за допомогою штучного апарату легенів. Сьогодні хворий помер в реанімації.

Зі слів лікарів відомо, що після отриманого повідомлення про смерть чоловіка його обурені родичі увірвались до приміщення медзакладу, де побили чотирьох лікарів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Наразі троє осіб, які завдали тілесні ушкодження медикам, доставлені до відділення поліції. Слідчо-оперативна група поліції працює на місці. Встановлюються усі обставини події. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації інциденту в лікарні. Крім того, вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за фактом смерті чоловіка за ч. 1 ст. 115 (з поміткою природна смерть) Кримінального кодексу України”, – зазначили в поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...