facebook

Вода подорожчає більш ніж на 12%. НКРЕКУ дала добро

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, змінила тарифи на водопостачання і водовідведення для ряду українських водоканалів. Без урахування ПДВ тарифи підвищаться більш ніж на 12%. Таке рішення було прийнято на засіданні регулятора у вівторок, 4 вересня, передає УНН.

Було прийнято постанову “Про внесення змін до постанови НКРЕКУ від 16 червня 2016 року № 1141”, що стосується встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення в 2018 році.

Згідно з документом, тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення ліцензіатам НКРЕКУ, які реалізують воду іншим підприємствам водопровідно-каналізаційного господарства (отптовие тарифи) за 1 кубометр становитимуть:

Тарифи ж на централізоване водопостачання та водовідведення для інших споживачів за кубометр (без ПДВ) складуть для наступних ліцензіатів:

В середньому тарифи на зазначених підприємствах зростуть на 12,2% з централізованого водопостачання та 12,5% по водовідведенню.

Крім того, Комісія прийняла постанову “Про внесення змін до постанови НКРЕКУ від 26 листопада 2015 № 2868” щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цей документ пропонує встановити тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) таким ліцензіатам НКРЕКУ за кубометр (без ПДВ): Середнє зростання тарифів цих підприємств очікується на рівні 12,6% з централізованого постачання холодної води і 12,7% по водовідведенню. Постанови наберуть чинності на наступний день після того як будуть опубліковані в офіційному друкованому виданні – газеті “Урядовий кур’єр”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...